Lewis Black (US)

lewisblack

Unummererede siddepladser
325,- DKK + gebyr i forsalg
330,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Lewis Black er kendt for sine vredesudbrud samt for sit hidsige syn på verden, som han med humor og sarkasme bruger i sin komik. Ikke ulig legendariske George Carlin.

Black har med sit indslag “Back in Black” siden 1996 været en fast del af det populære og multi-prisvindende amerikanske show The Daily Show med Jon Stewart, der ikke blot bliver vist på CNN men også resten af verden.

Amerikaneren har igennem karrieren haft forskellige shows på tv-kanalen Comedy Central som er den førende indenfor stand-up.

Her tæller blandt andet fire optrædener i programmet Comedy Central Presents og i 2008 var han medskaber og vært på satire serien Lewis Black’s Root of All Evil. I 2001 modtog han prisen for Best Male Stand-Up til American Comedy Awards.

I løbet af sin karriere har Lewis Black lavet adskillige stand-up shows samt haft en række gæsteroller i populære serier som Law & Order og The Big Bang Theory.

Han har udgivet 11 comedy-albums og er blevet tildelt 2 Grammy-priser for “Best Comedy Album”. I 2007 modtog han prisen for “The Carnegie Hall Performance” og senest i 2011 for “Stark Raving Black”.

Lewis Black har turneret verden tynd og optrådt i både Europa, New Zealand, Canada og USA og i 2012 gav han 8 udsolgte shows på The Richard Rodgers Theatre på Broadway i New York. Og til sommer kan man altså opleve hans nye show, “The Rant Is Due”, i Amager Bio!