TV-2 + Thomas Helmig + Gregersen + Folkeklubben

tv2

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
350,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

OBS! Det er ikke muligt at forlade koncertpladsen undervejs og derefter komme ind igen.

Fredag d. 20. juni åbnes sæsonen på et af Københavns bedste koncertsteder; 5-øren, med en koncert hvor man kan opleve både Thomas Helmig og TV-2 gå på scenen i absolut stærkeste opstilling.

Thomas Helmig er stadig aktuel med nyt album og kommer frisk fra sin store indendørs vintertur 2014, der bl.a. inkluderede fire koncerter i Falconer Centeret – TV-2 lover highlights fra den marathon tur de hærgede landet med sidste år – plus nyt fra studiet hvor bandet er i gang med at indspille deres 20. album.

Direkte adspurgt lover de to kunstenere med klædelig jysk beskedenhed:
“..et brag af en koncert…og fortsætter… vi tager ikke til København for at blive væk”

Hvad denne kryptiske melding lige præcist betyder, kan være svær at afkode, men kilder nær de to kunstnere mener at tolke det i retning af “vi glæder os sindsygt meget til at komme til København og give den max gas”.

De der har oplevet dem på scenen lover en helt speciel samklang mellem de to meget forskellige udtryk og så den fælles klangbund af spilleglæde, erfaring og underspillet humor.
Det er dansk musik som ukunstlet forener erfaring med nysgerrighed.

Meteorlogerne lover sommer, arrangørerne antyder folkefest og enkelte glade sjæle taler allerede om “Københavner begivenhed ”

Dagen starter kl. 18.30 og de to bands har inviteret deres gode kollega Gregersen til at sparke festen i gang. Og også Folkeklubben vil være til stede. De har haft radiohitsne Tænker Tit, For Pengene og Fedterøv forener de salmesang, modstandskamp og westernfløjt og så er Folkeklubben vist den eneste danske artist der både har ligget på hitlisten på P3s Barometerliste og på Dansktoplisten – Samtidig!

De dejlige billetter kan købes allerede fra 2/4 – og som om det hele ikke allerede var nok, så gives der en solid rabat til dem der er hurtigt ude; Indtil 1. juni koster billetterne kun 250,00 + gebyr, herefter stiger prisen.

En ordentlig mundfuld, lad os lige opsummmere: EN DEJLIG AFTEN med TV-2, THOMAS HELMIG, GREGERSEN + FOLKEKLUBBEN.

Vejledende spilletider:
Gregersen ca. 18.30
Folkeklubben ca. 19.10
TV2 ca. 20.35
Thomas Helmig ca. 22.35