Little Steven and The Disciples of Soul (US) – UDSOLGT!

Ståpladser
450,- DKK + gebyr i forsalg
475,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Guitarist og stiftende medlem i Bruce Springsteens E Street Band og skuespiller i kultserierne The Sopranos og Lillyhammer, producer, sangskriver,tv- og film komponist, radio-dj, aktivist, historiker og ikke mindst medlem af Rock and Roll Hall of Fame. Han er internationalt anerkendt som en af verdens mest fremtrædende kunstnere i moderne og traditionel rock and roll. Steven Van Zandt aka Little Steven har mange talenter, og i juni måned i år gæstede han for første gang i 25 år Danmark med sit Little Steven and The Disciples of Soul.

Amager Bio var udsolgt og pakket til bristepunket, så vi er rigtig glade for at kunne glæde fans med, at Little Steven og hans fantastiske Diciples Of Soul kommer igen til efteråret.

Skal man tro musikmagasinet GAFFAs seks stjernede anmeldelse af koncerten i juni, er der bestemt noget at glæde sig til:

”Efter næsten to en halv time var det slut. Det er ikke hver aften, man oplever en så helstøbt koncert – eller en karismatisk kunstner, der i dén grad holdt mesterklasse udi soul af den mest fuldfede slags.”

Selvsamme GAFFA skrev tidligere på året, at Little Steven varsler nyt album som eftersigende udkommer til september. Materialet er ifølge Gaffa allerede indspillet og singlen ”Saint Valentine’s Day” giver en god idé om, hvad man kan forvente sig af pladen.

Det kommende album består af Little Stevens egne fortolkninger af sange, som han har skrevet for andre. Ifølge Steven selv vil albummet i tillæg fra eget materiale indeholde to sange fra Etta James’ og James Browns fyldige bagkataloger. Ligesom alle tidligere udgivelser af Little Steven vil disse blive remastered og gjort tilgængelige i tiden fremover.