Peter Belli og De Rejsende – UDSOLGT!

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Der har været både tårer og massivt bifald fra publikum på den igangværende, sidste turné, som Peter Belli og De Rejsende har draget gennem Danmark med. Sidste stop på turen bliver torsdag 28. december i Amager Bio, som hermed bliver endestationen på den rejse, der begyndte med de allerførste spillejob i halvtredserne.

Peter Belli er fra 1943 og har, efter mere end halvtreds år på de skrå brædder og med fyrre albummer i sadeltasken, besluttet sig for at skrue ned for tempoet. Med koncerten i Amager Bio lukkes der derfor for et af de store kapitler i dansk rock.
Knud Møller med til afslutningen

Passende er det derfor at Peter Belli til denne finale bliver flankeret af sin gamle ven og samarbejdspartner, Knud Møller – en af landets bedste og gennem tiderne mest betydningsfulde guitarister. Møller var en af de drivende kræfter bag Peter Bellis comeback-plader i 90´halvfemserne – ’Yeah’ og ’Ribbet & Flået’ – og var i adskillige år også kapelmester i det daværende backingband De Nye Rivaler.

På scenen: Peter Belli (vokal), Marcus Winther-John (guitar, kor), Troels Skjærbæk (bas, kor) og Jesper Thomsen (trommer) feat. Martin Jønsson (tangenter) og Knud Møller (guitar).