Manfred Mann’s Earth Band (UK) + Blended Brew

manfredmann2014

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Keyboard-virtuosen Manfred Manns karriere spænder over imponerende seks årtier.

Han blev født i Johannesburg i 1940 og har været aktiv siden begyndelsen af 60’erne, og bortset fra The Beatles var han sammen med selve bandet Manfred Mann den, der havde flest hits i England i de år.

I 1971 dannede han Manfred Mann’s Earth Band, der lagde en mere progressivt rockende og jazzet stil for dagen i forlængelse af britiske navne som Cream og Traffic.

Ligeledes i stil med The Byrds gjorde de sig som opfindsomme fortolkere af kollegaernes sange, heriblandt en storhittende version af Bruce Springsteens “Blinded by the Light”.

Siden er det blevet til utallige hitlisteplaceringer med klassikere som Ellie Greenwich’ “Do Wah Diddy Diddy”, The Shirelles’ “Sha La La” og Bob Dylans “The Mighty Quinn”.

Og efter mere end 40 aktive år på musikscenen er alle fra Sting til Paul Weller over Del Amitri til Super Furry Animals blevet fortolket af Manfred Mann’s Earth Band.

Gruppen har hyppigt gæster Amager Bio, senest i 2012, og til april vender de altså tilbage tilbage for at følge op på succesen!

Opvarmningen kommer fra danske Blended Brew Ret, der selv siger: Ret din opmærksomhed mod det danske Rockband Blended Brew! Sammenspillede, unge fyre der brænder 100% for energi, ærlighed, autensitet og vilje. Bandet har eksisteret siden 2010 og har siden da skrevet deres eget musik. Medlemmernes fælleskærlighed til rock som Queen, AC/DC, Pearl Jam og Kings of Leon har været med til at forme musikken i Blended Brew.