Metal All Stars

metalallstars

Ståpladser
405,- DKK + gebyr i forsalg
430,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Gå ikke glip af chancen for at opleve nogle af de største metalnavne, når Metal All Stars lægger vejen forbi Amager Bio.

Nu er der endelig fastlagt en ny dato for at opleve en stjerneparade af metalkunstnere, når Metal All Stars rammer Amager Bio 1. maj.

Stjerner fra nogle af de største metalbands gennem tiden som Iron Maiden, Megadeth og Dream Theater tager på en hårdtslående turné og der vil løbende blive tilføjet nye kunstnere til programmet, der indtil videre ser således ud:

James LaBrie (Dream Theater)
Geoff Tate (ex-Queensryche)
Ripper Owens (Judas Priest)
Paul Dianno (Iron Maiden)
Carmine Appice (Blue Murder)
Vinny Appice (Dio/Black Sabbath)
Simon Wright (AC/DC, DIO)
Ross the Boss (ex-Manowar)
John Moyer (Disturbed)
Kobra Paige (KOBRA AND THE LOTUS)
Kelly Gray (ex-Queensryche)
Randy Gane (Operation Mindcrime)
Scott Moughton (Operation Mindcrime)

Metal All Stars giver de danske metalfans en unik mulighed for at opleve nogle af genrens største legender sammen i et 3 timer langt show. For første gang herhjemme kan man opleve et stjernehold samlet på én tour og dele én scene, hvor nogle af de største klassikere vil blive spillet i forskellige bandkonstellationer.

Nu er det de danske headbangeres tur til at få en dosis metal på en enkelt aften, når Metal All Stars besøger Danmark i foråret. Billetter købt til den aflyste koncert i Store Vega 10. december i fjor er fortsat gyldige til den nye koncert 1. maj i Amager Bio.