Metallica Jam + Rage Against the Machine Jam

metallicajam

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Så står den atter på J-dag med Metallica Jam i Amager Bio. For 15. år i træk!

Denne gang med en spritny sanger, nemlig Lars Hørning fra det danske band Diretone. Kom og smag årets første juleagtige bryg og skyl ned med fortolkninger af verdens største metalband.

Kort fortalt blev Metallica Jam dannet for mere end 20 år siden, efter at trommeslager Brian Andersen havde vundet 2 konkurrencer, “Danmarks svar på Lars Ulrich” i 1992 og 93, arrangeret af Musikhuset Aage Jensen og B.T.

Efter disse konkurrencer fik Brian hurtigt samlet et hold kompetente musikere fra den danske metalscene og begyndte at indøve Metallica-numre.

Dette resulterede i et band med en næsten uhørt høj musikalsk standard som andre, ifølge dagpressen, “kunne lære en hel del af, ikke mindst Metallica selv”. Metallica Jam har derfor kunnet turnere i både ind- og udland med stor succes, heriblandt 2 Grønlands-turnéer, 3 gange i Ukraine.

Den stigende popularitet har også medført en større og topprofessionel produktion, der ikke lader meget tilbage at ønske i forhold til originalerne.

Metallica Jams årlige koncert i Amager Bio i forbindelse med julebryggens frigivelse er altså gået hen og blevet ren tradition, og også i 2014 slår vi dørene op for den store fest med det danske kopiband.

I år opvarmer bandet Hoover Body Remover, der spiller Rage Against the Machine med stor energi og dedikation. Samfundets problemer, som RATM tordnede mod i 90’erne er på ingen måde gået i sig selv, lortet sejler, og den letteste måde at glemme elendigheden er ved en kæmpe fest!

Så tag din bankrådgiver, din politiker eller din lokale religiøse fantast i hånden og kom og skrig dine lunger ud, om at du fucking ikke vil gøre hvad de fortæller dig. What better place than here? What better time than now?