Metallica Jam

metallicajam2011

Kort fortalt blev Metallica Jam dannet efter at trommeslager Brian Andersen havde vundet 2 konkurrencer, “Danmarks svar på Lars Ulrich”, i 1992 og 93 arrangeret af Musikhuset Aage Jensen og dagbladet B.T.

Efter disse konkurrencer fik Brian hurtigt samlet et hold kompetente musikere fra den danske metal scene der så småt begyndte at indøve Metallica numre mest for at prøve det af.

Dette har resulteret I et band med en næsten uhørt høj musikalsk standard der (iflg. dagpressen) “andre kunne lære en hel del af, ikke mindst Metallica selv”. Metallica Jam har derfor kunnet turnere i både ind- og udland med stor succes deriblandt 2 grønlands ture, 3 gange i Ukraine.

Den stigende popularitet har også medført en større og top professionel produktion der ikke lader noget tilbage at ønske fra originalerne. Dette har også medvirket til prominente gæster fra bla. Soilwork og Arch enemy har deltaget i live koncerterne.

Sidst, men så absolut ikke mindst, bør også nævnes det årligt tilbagevendende “J-dag”-show i amager bio hvor de gæster for 11 gang I år for en stadigt voksende og trofast fanskare.