Moonchild (Iron Maiden Jam) + Nightwish Jam

moonchild2015

Ståpladser
125,- DKK + gebyr i forsalg
150,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Fredag den 9/3 er P-Dag (Påskebryg-Dag!)

Vi springer foråret i møde med at smage den første Påskebryg fra Tuborg, og serverer det danske Iron Maiden-coverband overni.

Drengene lover fuld hit-valuta for pengene, når de fyrer hits som “Fear of the Dark”, “The Number of the Beast”, “Run to the Hills”, “Powerslave” og “The Trooper” af.

BIOGRAFI:

1998 er året hvor Moonchild ser dagens lys. Michael Petersen (guitar) & Martin Petersson (trommer) beslutter sig for, at de vil starte et Iron Maiden-jamband. Kasper Gram som tidligere har spillet med Martin, bliver derefter kontaktet, for at føre bassen i bedste Steve Harris-stil. Ikke længe efter bliver Martin Arendal kontaktet, som guitarist nummer to.

Moonchild får deres første job på Skovlunde Festival i August ’98, men står dog uden sanger. Mange bliver prøvet og i sidste øjeblik dukker Lars “Bruce” Larsen op og redder jobbet. Moonchild spiller en del jobs på TEX i København og i Nakskov indtil 2001, hvor bandet går i opløsning.

I 2008 beslutter drengene sig for at genskabe bandet, dog med en enkelt udskiftning. Michael er blevet erstattet af Uffe Eisted.

Moonchild har spillet shows i København, Svendborg og på Nakskov Kopi festival med kæmpe succes. Iron Maidens Danske fan klub (1100 medlemmer) er yderst begejstret – så begejstret at de arrangerer ture fra hele Danmark, for at komme og se Moonchild!

I Oktober 2011 var bandet i Helmand, Afghanistan for at spille et par shows for de Danske tropper. En oplevelse ud over det sædvanlige for både tropper og Moonchild.

Moonchild er :
Lars “Bruce Dickinson” Larsen
Martin “Dave Murray” Arendal
Uffe “Adrian Smith” Eisted
Kasper ” Steve Harris” Gram
Martin “Nicko McBrain” Petersson