The Drums (US)

thedrums2012

Ståpladser
200,- DKK + gebyr i forsalg
225,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Det er gået rigtig stærkt for den hypede gruppe The Drums, siden de i 2008 udgav EP’en “Summertime” stærkt efterfulgt af singlen “Let’s Go Surfing” der blev P3’s Uundgåelige, og The Drums var et af de femten navne på BBC’s liste, Sound of 2010.

Bandet opnåede så stor en succes, at både anmeldere og deres trofaste fans, har tvivlet om drengene fra Brooklyn kunne holde samme høje niveau på “den svære to’er”, der udkom i september med titlen “Portamento”. Og det kan de i den grad!

“Portamento” fejede benene væk under selv de kritiske, og er en vanedannende blanding af superærlig popmusik, energisk, uptempo og så kitch, at det gør det umuligt ikke at elske The Drums for deres leg med musikken.

Sidst de optrådte i Danmark var i Lille Vega, hvor bandede sikkert surfede sig gennem et feststemt publikum og charmerede alle med den stærke eksplosive entusiasme, der kendetegner musikken, hvad enten det er solskinsvenlig pop eller de mere melankolske numre de fremfører.

Førstesinglen “Money” er et nummer der indbyder til både at synge, klappe og hoppe med og på “Book of Revelation” synger forsanger Jonathan Pierce “I believe that when we die, we die, so let me love you tonight” og det får han nu chancen for, når The Drums endnu engang indtager scenen i København!