Niels Skousen

nielsskousen

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Niels Skousen har samlet sig et nyt band, som øser ud af spilleglæde og får den 70 årige sanger og sangskriver til at præstere ypperligt!

Legenden udgav mandag den 17. november 2014 et nyt solo-album, ‘Smil eller dø’. Det er en udgivelse, som præsenterer Skousen og hans meget personlige sange i en ny iscenesættelse og som samtidig har resulteret i en lang række fremragende anmeldelser og to meget flotte priser: En Steppeulv og senest en Carl Pris for bedste sangskrivning!

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.

Niels Skousen begyndte karrieren med Skousen & Ingemann i 60’erne og 70’erne, hvor de blandt andet begik hovedværket ‘Herfra Hvor Vi Står’. Efter en længere musikpause gjorde Niels Skousen i 2002 comeback med soloalbummet ‘Dobbeltsyn’ og siden, har han også udgivet ‘Daddy Longleg’ (2006) og ‘Lyt Til Din Coach’ (2010) samt koncertfilmen og live albummet ’40 år i Dansk Rock’ i 2012.