P-DAG: Moonchild + Whitesnake Tribute

moonchild2015

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

1998 er året hvor Moonchild ser dagens lys. Michael Petersen (Guitar) & Martin Petersson (Trommer) beslutter, at de vil starte et Iron Maiden Jam Band. Kasper Gram, som tidligere har spillet med Martin, bliver derefter kontaktet for at føre bassen i bedste Steve Harris stil. Ikke længe efter bliver Martin Arendal kontaktet som Guitarist Nr. 2.

Moonchild får deres første job på Skovlunde Festival i August ’98, men står dog uden sanger. Mange bliver prøvet og i sidste øjeblik dukker Lars “Bruce” Larsen op og redder jobbet. Resten er historie.
Moonchild spiller en del jobs på det hedengangne TEX i København og i Nakskov indtil 2001, hvor bandet går i opløsning.

I 2008 beslutter drengene sig for at genskabe bandet, dog med en enkelt udskiftning. Michael bliver erstattet af Uffe Eisted.

Moonchild har spillet shows i København, Svendborg og på Nakskov Kopi festival med kæmpe succes. Iron Maidens danske fan klub (1100 medlemmer) er yderst begejstret – så begejstret at de arrangerer ture fra hele Danmark, for at komme og se Moonchild!!!

I Oktober 2011 var bandet i Helmand, Afghanistan for at spille et par shows for de Danske tropper. En oplevelse ud over det sædvanlige for både tropper og Moonchild.

2012: Moonchild headliner i Amager Bio på P-dag foran 500 mennesker.

2013: Moonchild headliner igen i Amager Bio på P-dag, hvor de spiller Seventh Son Of A Seventh Son albummet i dets fulde længde foran 600 begejstrede publikummer.

2014: P-dag er nu en tilbagevendende begivenhed i Amager Bio med Moonchild.

2015: Et næsten udsolgt Amager Bio er vidne til, at Moonchild leverer hele den legendariske ”Rock in Rio” koncert, med deres største produktion til dato!

2016: For 5. år i træk, leverer Moonchild et P-dag show i Amager Bio……større og bedre end nogensinde.