Nina Persson (S)

ninapersson

Ståpladser
220,- DKK + gebyr i forsalg
230,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

En af alle tiders største og klarest lysende svenske stjerner er uden tvivl Nina Persson. Forsangerinde for The Cardigans og A Camp.

Nu udgiver Nina Persson for første gang et album i eget navn, den længe ventede “Animal Heart”, der udkommer i primo 2014. Det er Nina Perssons første udgivelse siden A Camp i 2009. The Cardigans sidste album udkom i 2005.

I forbindelse med den kommende udgivelse turnerer Nina Persson på udvalgte datoer i England og Europa, og vi glæder os til at byde en vaskeægte svensk superstjerne velkommen i Amager Bio.

Senest har Persson optrådt som en del af Sparklehorse/Danger Mouse-samarbejdet med “Dark Night of the Soul”, sunget på Serge Gainsbourg hyldest-albummet “Monsieur Gainsbourg Revisited”, spillet en Prince tribute-koncert i Carnegie Hall og såmænd også startet sin egen familie sammen med manden Nathan Larson, som hun bor med i New York.

Nina Persson har med The Cardigans solgt over 10 millioner albums på verdensplan, og mon ikke der bliver plads til et par sange af hendes gamle band, blandt alt det nye materiale i Amager Bio?