Steel Panther (US)

steelpanther

Ståpladser
255,- DKK + gebyr i forsalg
280,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Den amerikanske glamrock gruppe Steel Panther vender tilbage til Amager Bio til februar, hvor der igen er lagt op til 80’er nostalgi og guitarfræs!

Steel Panther er inspireret af 80’ernes glamrock tilsat bandets egen satiriske tilgang til genren. Med sange som ‘Community Property’, ’Death to All But Metal’, ’Eyes of a Panther’ og ’Party All Day’ har bandet slået sig fast som nutidens svar på den rockkultur der herskede i 80’erne omkring Sunset Strip i Los Angeles.

Bandet opstod oprindeligt som et coverband i 1998 under navnet Metal Shop og oplevede en solid fremgang i 2003, hvor de markerede sig på den alternative rockscene med deres selv-producerede debutalbum ’Hole Patrol’.

I 2005 skiftede de navn til Metal Skool og har siden 2008 været kendt som Steel Panther. I 2011 udgav gruppen deres tredje album ’Balls Out’, der indeholder en række sange med et lige så skævt og humoristisk indhold som album-titlen lægger op til.

Både deres 2. album ’Feel the Steel’ og ’Balls Out’ har ligget nr. 1 på den amerikanske Billboard hitliste Comedy Albums. I starten af næste år udkommer gruppens 4. album ’All You Can Eat’, så fans kan se frem til en koncert med nyt materiale.

Sidste gang gruppen gæstede Danmark var i 2012 da de gav et brag af en koncert i Amager Bio. Nu er der igen lagt op til 80’er nostalgi, guitar-fræs og spandevis af glitter når Steel Panther vender tilbage til Amager Bio!