Parkway Drive (AUS) + Heaven Shall Burn (DE) + Northlane (AUS) + Carnifex (US)

parkwaydrive

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Parkway Drive er klar med den store melodiske metalfest til Amager Bio. Kvintetten har i mere end ti år været Australiens førende metalcore-band, en position de senest cementerede med deres fjerde album, “Atlas”, der udkom i 2012.

De dengang unge gutter debuterede tilbage i 2005 med “Killing with a Smile”, og to år senere medførte “Horizons” det internationale gennembrud, og de begyndte at turnere tæt, især i USA, blandt andet på Vans’ Warped-turné.

Koncertaktiviteterne har siden gjort Parkway Drive kendt som et af de hårdest arbejdende bands og givet dem pladser på prominente europæiske festivaler som Download og Sonisphere.

Bandet har optrådt flere gange i Danmark: I 2012 gæstede de Pumpehuset, men da de i november sidste år vendte tilbage, var de svulmet til Store Vega-størrelse, og nu kommer de altså til Amager Bio for at imponere på ny.

Parkway Drive arbejder netop nu på deres femte album, som forventes udgivet i løbet af efteråret, inden de tager turen hele vejen fra Australien til Amager, så de vil med garanti spille spritnyt materiale foruden alle de ældre hits. Og med sig på turnéen tager de desuden tre bands:

Heaven Shall Burn, der sammen med Caliban har været Tysklands bannerførere for metalcore. Thüringen-bandet spiller en hybrid, der også tæller melodisk dødsmetal og deathcore tilsat antiracistiske og socialt bevidste tekster, og de arbejder netop nu på deres 8. album, der er sat til udgivelse i oktober.

Northlane rejser med fra Australien med metalcore og djent, og er af flere blevet udnævnt som hjemlandet værdige arvtagere til Parkway Drive, takket være deres to albums, ‘Discoveries’ og ‘Singularity’ fra henholdsvis 2011 og 2013.

Carnifex kommer hele vejen fra San Diego, Californien for at åbne aftenen med deres hårdtslående deathcore. Det fem mand store band har lige så mange albums på samvittigheden, og rejser med dette års ‘Die Without Hope’ i bagagen.

Der er kort sagt lagt op til et brag af en melodisk metalforestilling, når nogle af Australiens, Europas og USA’s stærkeste navne ramler sammen i Amager Bio og sparker december måned ind med manér!