Pretty Maids + Hammerfall (S)

pm_hf

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
275,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Kom til et julebrag med Pretty Maids og Hammerfall i Amager Bio.

Pretty Maids holder tradtitionen tro fest i Amager Bio i begyndelsen af december. I år bliver det en ganske særlig og storslået fejring, for gæsterne er mægtige Hammerfall!

Pretty Maids
Pretty Maids er et af Danmarks mest rutinerede og garvede heavybands med nu mere end 30 år på bagen. Med musikglæden intakt garanterer deres omfattende turneerfaring en rockfest af de store, med deres dynamiske, melodiske og publikumsvenlige hårdrock.

Ronnie, Ken, Allan, Morten og den nye bassist René Shades udgør et særdeles solidt spillende hold, der mestrer alle detaljer indenfor genren. Live leverer Pretty Maids en god blanding af nyt og gammelt materiale fra det efterhånden meget store bagkatalog på 14 studiealbum.

På årets Copenhell kom Pretty Maids med på et afbud, hvilket skulle vise sig, at være en rigtig god ide, og Gaffa kvitterede da også med 6/6 stjerner!

Hammerfall
Hammerfall er et af Sveriges store power-metal-bands, som både har sans for melodi og kontant leveret energi. Bandets musikalske rødder er solidt plantet i 80’ernes metal-lyd, defineret af bands såsom Judas Priest og Manowar, med en særlig vægt lagt på det storladne.

Hammerfall blev dannet tilbage i 1993, og har været igennen flere udskiftninger af bandets medlemmer. Det har udgivet 9 studiealbum, hvor det seneste ‘(r)Evolution’ er fra 2014. De har gæstet Danmark flere gange, både på Roskilde Festival, i Vega og i år på Copenhell. Om præstationen på den københavnske metalfestival skrev B.T.:

“Men når der spilles med den intensitet, som Hammerfall lagde for dagen, så går den slags ting som kvalitet ikke bare sådan af mode.” – 5/6 stjerner.