Rammstein Jam + AC/DC JAM.DK

rammsteinjam

Ståpladser
190,- DKK + gebyr i forsalg
215,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Rammstein Jam er et af de mest hårdtslående bands, og de er efterhånden blevet et etableret navn på jam-scenen i Danmark, hvor de har skabt deres helt egen niche. De har ild, power og attitude til deres mange koncerter rundt i Danmark.

Skanderborg Festival, Pumpehuset og the Rock i København, er blot nogle af de steder, de slår deres folder. De har også været en tur i Afghanistan for at spille for de danske styrker.

Anmelderne er begejstrede for det stærke sceneshow, hvor bandet forsøger at lægge sig så meget op ad originalerne som muligt – og det betyder et endnu mere innovativt pyro- og sceneshow med mere lys og kraftigere fyrværkeri.

Det kølige overblik, de hårdtpumpede musikere og det imponerende show er også grunden til, bandet bliver betragtet som et af de bedste jam-bands i Danmark.

“Det er virkelig ikke for sjov, at flere udtaler at dette er danmarks allerbedste og mest hårdtslående kopi-band!!! Hurra for Rammstein Jam, så føler man, at man lever!!!” – Danish Road Crew

Med som support har Rammstein Jam ligesindede AC/DC JAM.DK, der med en autentisk high-pitch vokal, tager udgangspunkt i specielt det gamle AC/DC materiale med sange fra perioden 1975-1980 med den legendariske Bon Scott som forsanger.

AC/DC JAM.DK spiller fordi de elsker det. Kommer man for at se på skoleuniformer, papmaché-klokker og konfetti kanoner, er man gået forgæves. Musikken er sat i højsædet og spilleglæden ryger helt ud over scene kanten. Ifølge bandet selv øver de ikke, derimod holder de intim-koncert hver mandag for sig selv.

Efter en koncert på den københavnske rock-klub High Voltage, udtalte den tidligere BT-rockjournalist, Steffen Jungersen sig således:

“Tak til AC/DC Jam for en herlig koncert på High Voltage. Havde aldrig hørt dem før, men dét kunne d’herrer sgu godt finde ud af (og at kalde mig kræsen for så vidt angår AC/DC er en gedigen underdrivelse).”