P-Dag 2014: Moonchild (Iron Maiden Jam) + Guns N’ Roses Jam

moonchild2014

Ståpladser
150,- DKK + gebyr i forsalg
175,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Så er det tid til P-Dag igen! Påskebryggen slippes i 2014 løs den fredag den 14. marts, og Danmarks stærkeste Iron Maiden Jamband spiller op til dans!

1998 er året hvor Moonchild ser dagens lys. Michael Petersen (guitar) & Martin Petersson (trommer) beslutter, at de vil starte et Iron Maiden Jam Band. Kasper Gram, som tidligere har spillet med Martin, bliver derefter kontaktet for at føre bassen i bedste Steve Harris-stil. Ikke længe efter bliver Martin Arendal kontaktet som andenguitarist.

Moonchild får deres første job på Skovlunde Festival i August ’98, men står dog uden sanger. Mange bliver prøvet og i sidste øjeblik dukker Lars “Bruce” Larsen op og redder jobbet. Resten er historie.

Moonchild har spillet shows i København, Svendborg og på Nakskov Kopi festival med kæmpe succes. Iron Maidens danske fan klub (1100 medlemmer) er yderst begejstret – så begejstret at de arrangerer ture fra hele Danmark, for at komme og se Moonchild!

I oktober 2011 var bandet i Helmand, Afghanistan for at spille et par shows for de Danske tropper. En oplevelse ud over det sædvanlige for både tropper og Moonchild.

2012: Moonchild headliner i Amager Bio på P-dag foran 500 mennesker.

2013: Moonchild headliner igen i Amager Bio på P-dag, hvor de spiller “Seventh Son of a Seventh Son”-albummet i dets fulde længde foran 600 begejstrede publikummer.

2014: P-dag er nu en tilbagevendende begivenhed i Amager Bio med Moonchild.

Line-up:
Lars “Bruce Dickinson” Larsen
Martin “Dave Murray” Arendal
Uffe “Adrian Smith” Eisted
Kasper ” Steve Harris” Gram
Martin “Nicko McBrain” Petersson

Med sig som opvarmning har Moonchild dette år Guns N’ Roses Jam, der selvsagt er en hyldest til det navnkundige band. Materiale til koncerten hentes især fra deres storhedstid sidst i 80’erne. Og der bliver budt på hits som “Paradise City”, “Don’t Cry”, “Knocking on Heaven’s Door” og mange flere.