RubberBand & Repeatles: Beatles’ sidste koncert!

rubberband2013

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

I denne koncert med Repeatles og RubberBand, vil Repeatles fokusere på albummet Revolver, der til august fejrer sit 50. års jubilæum, og RubberBand vil opføre Beatles’ sidste koncert. De to navnkundige Beatles-band vil også i fællesskab opføre nogle ting sammen.

RubberBand og Repeatles har spillet både ind- og udland i de sidste mere end 30 år. Det er de to mest sejlivede Beatles-hyldestbands i Danmark, så der er som altid en stor og festlig aften at se frem til på denne mærkedag.

Inden kan du – med billet til koncerten – komme til et foredrag i BETA2300 med titlen “KOM TÆT PÅ “REVOLVER”

Birger Svanholt og Per Wium giver en levende introduktion til The Beatles’ 1966-album “Revolver”. De fortæller om det spændende år hvor mange ting forandrer sig i gruppens musik og hvor turnélivet stopper. Om ændringerne i den måde sangene både skrives og indspilles på. Om den store inspiration fra klassisk musik. Desuden går de to tæt på en række af sangene fra albummet.

Birger Svanholt er musiker og blandt meget andet bassist og sanger i Rubberband. Per Wium er musikjournlist og musiker. Desuden forfatter til bogen “Beatles for alle – en introduktion til gruppens musik”.