RubberBand & Repeatles: Celebrating the 50th Anniversary of the Beatles’ KB-Hallen Concert

rubberband

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
200,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Traditionen tro: De to seneste år har RubberBand og Repeatles fejret henholdsvis Paul McCartneys 70 års fødselsdag, og det, der ville have været George Harrisons ditto. Og i år der igen dømt mærkedag d. 4. juni.

På dén dag er det præcis 50 år siden, at The Beatles spillede deres to legendariske koncerter i KB-hallen og det er også 50 år siden, at de udgav de to albums “A Hard Day’s Night” – og filmen af samme navn – samt “Beatles for Sale”!

RubberBand vil i anledningen fremføre et sæt, der er magen til det fra KB-hallen i 1964, mens Repeatles spiller “A Hard Day’s Night”-pladen i sin helhed. Til slut optræder de to bands i fællesskab med “Beatles for Sale”-albummet.

Sprechstallmeister bliver atter Per Wium, der især er kendt som Beatles-ekspert, men også foredragsholder, forfatter og musiker i utallige sammenhænge.

RubberBand og Repeatles har spillet både ind- og udland i de sidste mere end 30 år. Det er de to mest sejlivede Beatles-hyldestbands i Danmark, så der er som altid en stor og festlig aften at se frem til på denne mærkedag.