Tesla (US)

tesla

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
280,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Det amerikanske rockband Tesla kan i år fejre 30 års jubilæum og den multiplatinmodtagende gruppe fortsætter ufortrødent med at lave musik.

I 2011 udsendte de deres seneste album, “Twisted Wires & The Acoustic Sessions”, og ifølge rygterne er der en ny plade på vej i år. Tesla tog fra start afstand til 80’ernes dominerende glam-metal genre og sigtede i stedet efter at lave hård rock.

Bandet opstod i Californien under navnet City Kidd, men skiftede navn til Tesla under indspilningen af deres første album “Mechanical Resonance”, der indeholdt hits som “Modern Day Cowboy” og endte med at sælge platin.

De rundede 80’erne af med deres andet album, “The Great Radio Controversy”, der indeholdt den hittet, kærlighedsballaden “Love Song”.

I start-90’erne udsendte de deres tredje album, “Psychotic Supper”, som også endte med at sælge platin. Efter en pause på seks år blev Tesla genforenet i år 2000 og siden da er det blevet til flere albums og turnéer.

Sidst bandet var i Danmark var tilbage i 2008, og der venter derfor et glædeligt rock ‘n’ roll-gensyn, når Tesla går på scenen i Amager Bio.