Simon Phillips with Protocol IV (UK)

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Simon Phillips en af verdens mest berømte og respekterede trommeslagere. Han er ikke bare en fantastisk håndværker, men også en gudsbenådet og stilsikker kunstner, inden for snart sagt alle af de rytmiske genrer – rock, jazz, fusion, metal og world.

Hans evner har bragt ham vidt. Han har turneret og indspillet med en lang række af musikverdenens største kunstnere, blandt andre Mick Jagger, The Who, Jeff Beck, Jack Bruce, Peter Gabriel, Joe Satriani, Tears for Fears, Judas Priest, Roxy Music, Michael Schenker, Nik Kershaw, Al DiMeola, 801, Pete Townshend, Robert Palmer, Stanley Clarke, The Pretenders, Whitesnake og Dave Gilmore. Han var også trommeslager i Toto fra 1992 og frem til 2014.

Løbende har han udgivet en række soloalbum. Det første kom i 1988 med navnet ’Protocol’, og skulle vise sig at blive begyndelsen på en serie, han genoptog i 2013 med ’Protocol II’. Andy Timmons (guitar), Steve Weingart (Keys) og Ernest Tibbs (Bas) var musikere på albummet og turnerede også under samme navn som albummet, i Europa, USA og Japan. I 2014 forlod Phillips Toto, og indspillede herefter ’Protocol III’. Udgivelsen mundede også ud i en verdensturne.

Når Simon Phillips rammer Amager Bio bliver det med ’Protocol IV’ frisk fra pressen. Den udkommer 17. oktober og er indspillet med Greg Howe (guitar), Dennis Hamm (keys) og Ernest Tibbs (bas). Det bliver også dem, man for at se live.