Texas (SCO) – UDSOLGT!

texas

Ståpladser
325,- DKK + gebyr i forsalg
350,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Texas er et et pop/rockband fra Glasgow. De blev dannet i 1986 af Johnny McElhone og har Sharleen Spiteri i spidsen som sanger. Navnet stammer fra den berømte film fra 1984: ’Paris, Texas.’

Bandet pladedebuterede i 1989 med ’Southside’ og udgav frem til 2005 i alt syv fuldlængder, og havde stor succes med mange hitliste-topplaceringer til følge. Herefter tog bandet sig en pause, der levnede plads til forskellige soloprojekter, og som også bød på en alorlig forskrækkelse, da Ally McErlaine i 2009 blev indlagt med en alvorlig hjernesygdom, som kun få overlever. Han overlevede mirakuløst, og bandet blev gendannet igen i 2011.

I 2013 udkom ’The Conversation’ er var den første efter gendannelsen, og 21. april i år udkom seneste skud på stammen, ’Jump On Board’. Her viser de både den ubesværethed med overraskelsesmomenter, som har været deres adelsmærke siden begyndelsen.

’Jump On Board’ er komponereret og produceret af Texas’ McElhone og Spiteri, i London og Glasgow. Det er mixet af Craig Silvey (Arcade Fire, Florence & The Machine, Noel Gallagher).

“When music’s in your DNA, what’s gone in will come back out,” fortæller Spiteri, “’Jump On Board’ has references of course, but it’s an up-front, modern-sounding record.”

Til efteråret drager skotterne på en omfattende Europaturne, som selvfølgelig også kommer forbi København.