Soilwork (S) + Keep of Kalessin (N) + Sybreed (CH)

soilwork

Ståpladser
220,- DKK + gebyr i forsalg
245,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Efter let opvarmning i USA og Canada med 54 datoer på to måneder føler Soilwork, at det er tid til at lægge Skandinavien – bandet kigger forbi Amager Bio!

Soilwork burde ikke behøve yderligere introduktion, men for en god ordens skyld, så strækker deres historie sig tilbage til 1995, hvor et par fyre i Helsingborg, med Björn “Speed” Strid i front, grundlagde bandet.

De var blandt de første til at sprede den velkendte “The Gothenburg Sound”; en melodisk form for dødsmetal, ledt an af bands som Dark Tranquility, At the Gates og In Flames.

Soilwork har siden udsendt ni albums, det aktuelle hedder “The Living Infinite” og er et for genren ambitiøst dobbeltalbum.

Værket er blevet rost til skyerne og fremhævet som det første nogensinde inden for genren, og det er med fornyet energi og ekstra blod på tanden, at svenskerne nu er klar til at lægge verden ned!

Opvarmningen leveres af ingen mindre end norske ekstremmetal-band, Keep of Kalessin, der også er på vej med en opfølger til deres roste 2010-album “Reptilian”.

Lineuppen fuldendes af det yngre schweiziske band Sybreed, så der er kort sagt dømt smæk for skillingen og fuld valuta for pengene.