Steve Hackett (UK)

stevehackett2013

Ståpladser
350,- DKK + gebyr i forsalg
375,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)… Eller på Café 5øren

Sidste gang Steve Hackett gæstede Danmark, gav han en udsolgt koncert i Amager Bio. Så allerede nu, ét år senere, vender han tilbage.

Steve Hackett startede karrieren som guitarist i det engelske succesband Genesis, der udover Hackett bestod af Phil Collins, Peter Gabriel, Tony Banks og Mike Rutherford.

Han medvirkede på 6 albums, inden han i 1977 forlod bandet for at forfølge en solokarriere. Siden har han udgivet intet mindre end 12 albums og anses for at være en af verdens bedste rockguitarister.

Steve Hackett har ved siden af solokarrieren medvirket i forskellige bands og i 1986 var han blandt andet med til at grundlægge supergruppen GTR sammen med Steve Howe fra Yes og Asia. Han har også arbejdet med kunstnere som Paul Carrack, Bonnie Tyler, John Wetton og Brian May.

I 1996 udgav Steve Hackett albummet ’Genesis Revisited’, der var en hyldest til Genesis og indeholdt covers af deres største hits samt nummeret ’Valley of the Kings’ der er skrevet og komponeret af Steve Hackett selv.

I 2012 udgav han opfølgeren ’Genesis Revisited II’ og i forbindelse med udgivelsen lagde han vejen forbi Amager Bio i maj i år.

Hvis man ikke var en af de heldige der fik billet til Steve Hacketts koncert i foråret, har man nu igen chancen for at opleve hans fantastiske guitarspil når han vender tilbage!