Tedeschi Trucks Band (US)

truks840-945x466

Ståpladser
530,- DKK + gebyr i forsalg
580,- DKK i døren
Køb billetter her (via Billetlugen)…

I 2010 lagde Susan Tedeschi og Derek Trucks hver sin solo-karriere på hylden og dannede i fællesskab Tedeschi Trucks Band, et forrygende 11-mands orkester, der hurtigt har placeret sig allerøverst i moderne roots music.

Ud over Trucks, nr. 16 på magasinet Rolling Stones liste over de 100 bedste guitarister, og Tedeschi,, hvis udtryksfulde stemme spænder fra kraftfulde R&B numre til blide ballader, består bandet af 2 trommeslagere, 2 vokalister, 3 blæsere, bas og keyboard, men det er en helhed, der er større end summen af de enkelte medlemmer: ”A deeply skilled groove machine” skrev Los Angeles Times.

Tedeschi Trucks Band vandt en Grammy Award med sit debut album Revelator, efterfulgte denne med en live-indspilning Everybody´s Talkin´ i 2012 og allerede i 2013 fulgte den kritikerroste Made Up My Mind, der cementerede bandets førende position i blues-rock.

I 2014 forlod Derek Trucks det legendariske The Allmann Brothers Band (hvor han med stor selvfølgelighed har løftet den enorme arv efter slide-guitaristen Duane Allmann) og helliger sig nu helt Tedeschi Trucks Band, der trods intense turnéer også er i gang med at færdiggøre en ny studie-udgivelse, der er planlagt til offentliggørelse i januar 2016.