The Ark (S)

theark

Rockherrerne The Ark stopper som band, ligger vejen forbi DK og udgiver et fremragende greatest hits album.

Du kender deres kæmpehits: ”It Takes A Fool To Remain Sane”, ”One Of Us Is Gonna Die Young” og sikkert også ”The Worrying Kind, som glamrockerne vandt Melodi Grand Prix i Sverige (2007) med.
Nu stopper The Ark og turnerer for sidste gang, sidste chance for at dem live i DK er og bliver i Amager Bio 19/4.

…Leadvokalist Ola Salo siger:
– Vi føler at vi har udrettet dét vi ville artistiskt, og at det nu er tid til at komme videre i livet. The Ark har været en vældig stor del af vores liv ogh kommer altid at betyde meget for os. Derfor vil vi gøre vores 20-års jubilæum 2011 til en reel afskedsfest.

Det danske musikblad Gaffas anmeldere har altid været begejstrede for The Ark og har tildelt svenskerne 4 stjerner for deres albums og live-gigs. Og svenskerne har været en gedigen succés i Norden. Nu ”betaler de fans’ene tilbage” med kooncerter både på små og store scener.

– Vi vender tilbage til de scener vi har spillet på op gennem årene. Og vi spiller både intim-koncerter og store unikke events. Vi vil gerne hylde alle dem som har været med til at skabe The Ark som fænomen, foræller Ola Salo.

Svenskerne har i de sidste 20 skabt melodier så storslåede og dramatiske, at det nærmede sig rockopera. The Ark gik markant til ekstremer, og det var deres særlige charme.
Deres glam-krydrede pop/rock var yderst iørefaldende og underholdende, og sangene blev altid leveret effektfuldt – komplet med strygere, blæsere og store kor. I Ola Salo havde The Ark en karismatisk, selviscenesættende og meget fascinerende frontfigur – der også som tekstforfatter ofte var kontroversiel.

Men tæppefald er The Ark endnu ikke nået til. Der er flere nye numre på opsamlingskiven”Arkeology” ”, der udkommer d. 23. februar. Produceret af Peter Kvint, styrede The Ark med stor succés på albummet ”In Lust We Trust” (2002).

Og så meldes svenskerne i allerbedste form, tændte på at fyre den auf for sidste gang i DK – og lukke en kæmpe succés, der har varet i hele 20 år.

Hvem: The Ark (S)
Line Up:

Ola Salo: Vokal, piano, guitar, percussion
Mikael Jepson: Guitar, vokal
Martin Axén: Guitar, vokal
Lars “Leari” Ljungberg: Bas, vokal
Sylvester Schlegel: Trommer, vokal
Jens Andersson: Keyboards