Trey Songz (US) + Nadja

treysongz

Trey Songz har siden albumdebuten tilbage i 2005 været en af tidens mest roste stemmer indenfor genren. Det har blandt andet kastet utallige hitliste-topplaceringer, Grammy-nomineringer og en enorm fanskare af sig. Senest de danske fans havde mulighed for at opleve den amerikanske stjerne var tilbage i maj måned sidste år, hvor han optrådte for et propfyldt Pumpehuset.

Trey Songz så dagens lys en novembermorgen i Virginia 1984. Allerede fra barnsben havde han sangværktøjet i orden – det var dog på opfordring af venner og familie, at Trey Songz begyndte at optræde. Vennerne og familiens anstrengelser skulle senere hen vise sig at bære frugt, da Trey Songz blev opdaget gennem et talentshow, der fik Atlantic Records til at skrive en pladekontrakt med ham.

Kometkarrieren afspejler også hans hidtidige samarbejder med diverse veletablerede navne som blandt andet Mary J. Blige, Drake, R. Kelly, Usher og Aretha Franklin. Tidligere har han været åbningsact på Jay-Z’s Fall Tour, og til marts skal han på tour med NE-YO i hele Storbritannien.

Trey Songz udgav i september sidste år sit 4. album ’Passion, Pain & Pleasure’. Det solgte imponerende 240.000 eksemplarer den første uge og opnåede en flot 2. plads på US Billboards Top 200.