The High Kings (UK)

thehighkings

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

The High Kings er for længst blevet kæmpestjerner hjemme i Irland. De unge herrer bevæger sig inden for den traditionelle irske folkemusik, men sætter den ind i en moderne og nutidig musikalsk popkontekst. Og til efteråret gæster de Danmark for første gang!

Bag det kongelige bandnavn gemmer sig fire musikere, der i bogstaveligste forstand har fået folkemusikken ind med modermælken. De tre er nemlig vokset op under berømte fædres opdragelse:

Finbarr Clancys far er selveste Bobby fra The Clancy Brothers, Brian Dunphy er søn af Sean Dunphy, der repræsenterede Irland ved Melodi Grand Prix i 1967, og Martin er et af de yngste medlemmer i Furey-familien, der fra faderen Finbar går hundreder år tilbage.

The High Kings fuldendes af Broadway-sangeren Darren Holden, der har turneret med Riverdance og optrådt i Billy Joels musical “Moving Out”.

Tilsammen betjener gruppen hele 13 forskellige folkemusikalske instrumenter, så man kan forberede sig på et bredt og varmt lydbillede, når The High Kings kommer og spiller irske ballader, som de fleste vil kunne nynne og synge med på!