The Rose (KOR) – UDSOLGT!

Ståpladser
310,- DKK + gebyr i forsalg
325,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)

K-pop gruppen The Rose kommer til Danmark

Amager Bio kommer til at emme af K-pop til næste år, når den populære gruppe The Rose kommer forbi København på deres HEAL TOGETHER World Tour 6. februar.

Det koreanske poprock band The Rose (더 로즈) drager på deres første store verdensturné og markerer deres længeventede comeback efter to års pause, hvor gruppens medlemmer har aftjent deres værnepligt i det koreanske militær.

The Rose består af de fire medlemmer Kim Woosung (vokal, guitar), Park Dojoon (vokal, keyboard), Lee Hajoon (trommer) og Lee Jaehyeong (bas). De tog hul på deres musikalske karriere i 2015 som en trio under navnet Windfall, og brugte de første år på at skrive musik som band og spille i hele Korea. Undervejs rekrutterede de Woosung, skiftede navn til The Rose og blev hurtigt et af de hotteste navne på den koreanske musikscene.

Debuthittet ”Sorry” fra 2017 sikrede dem en plads på Billboards liste over ”New K-Pop Artists to Watch” og de ramte ligeledes Billboards top 10 med EP’erne Dawn og Void. Sidstnævnte gik ligeledes nummer et på iTunes’ K-Pop Album Chart, og understregede gruppens dominans som et af de hurtigst accelererende navne på internettet.

På den kommende turné HEAL TOGETHER World Tour vil de ligeledes optræde med sange fra deres nye album HEAL, der udkommer til efteråret. Efter gruppen igen er blevet fuldtallig er de ligeledes blevet genforenet med deres fanbase, der kalder sig Black Roses, på den populære platform Discord som det første koreanske navn nogensinde.

Næste skridt i genforeningen med deres dedikerede fanbase bliver således med HEAL TOGETHER turnéen, der bringer dem til både Nord- og Sydamerika, UK, Europa og Asien, og danske fans kan glæde sig til at opleve dem i København, når de besøger Amager Bio 6. februar.