Trille Band feat. Mette Marckmann

Ståpladser
225,- DKK + gebyr i forsalg
250,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Trille er ikke længere iblandt os – men hendes sange er lyslevende!
Trille var en af de første danske sangskrivere, der beskrev verden fra en kvindes perspektiv og turde dele sine tanker om kærlighed, ensomhed og kvindelig fra en meget personlig vinkel. Trille var en mester i at beskrive angsten og håbet, troen og usikkerheden, hverdagens poesi og kærligheden – det store i det nære og det nære i det store.

Torsdag 26. januar får Trilles sange nyt liv i Amager Bio.

Når Trilles originale band og Mette Marckmann går på scenen venter der publikum en uovertruffen, nærværende, musikalsk oplevelse. Og mindekoncerten denne aften vil bandet ovenikøbet være suppleret af særligt indbudte gæster.

Gennem en lang række af Trilles allerbedste og mest elskede sange: ’Hej Søster’, ’Min lille Sol’, Et lille lys i mørket’ og mange andre flere, kan man opleve og genopleve Trilles følsomme, frække, kloge og kærlige pesi og musik.

Og når musikken spilles af netop de musikalske troldmænd, som i sin tid lagde grunden på Trilles plader og til hendes koncerter – Ole Fick på guitar, Øyvind Ougaard på klaver og MadsVinding på bas, og sangen formidles af Mette Marckmann, som Trille selv har givet stafetten videre til, bliver det ikke meget bedre.

”Mette Marckmann er eminent som afløser for Bodil ”Trille” Nielsen. Jeg har aldrig hørt hende synge før, omg meget passende vil min telefon skrive ”Trylleband” i stedet for Trilleband. Det er præcis det, hun gør med Ole Fick, Mads Vinding og Øyvind Ougaard ved sin side.” – Simon Staun, Fyens.dk