Young Flowers Reunion: Frost, Ingemann & Fagt – NY DATO

Ståpladser
230,- DKK + gebyr i forsalg
255,- DKK i døren
Køb billetter her (via Ticketmaster)… Eller på Café 5øren

Young Flowers var et af de tidligste danske bands, der samlede tråden op herhjemme i Jimi Hendrix’ hårdt rockende og udsyrede stil. Young Flowers eksisterede kun i tre år, fra 1967-70, hvor de udgav to plader, “Blomsterpistolen” i 1968 og “No. 2” fra året efter.

Bandet bestod dengang af Peer Frost, Peter Ingemann og den nu afdøde Ken Gudman. Nu er trioen tilbage igen med Frost, Ingemann og Hans Fagt.

Peer Frost var med i Peter Belli og Rivalerne og således helt tilbage til da der blev spillet “PIGTRÅD” i Hit House og på Bakken. I YOUNG FLOWERS 1967-1969 var PEER Superguitaristen der placerede trioen som det bedste proggresive Danske Rockband.

Peter Ingemann var oprindeligt jazzmusiker, men via jobs med Peter Belli i slutningen af 1960’erne blev kontakten til rockscenen resultatet,der gjorde Ingemann til el-bassist og sanger i Young Flowers. Herefter fik Ingemann stor succes i duoformat med Niels Skousen og med Røde Mor, mens Frost spillede Savage Rose, som også Gudman var med i en årgang

Klaus Menzer har spillet siden han var 14 og var med til at starte Sneakers med bla Sanne Salomonsen Og Morten Kærså.

Han har medvirket på henved 400 albummer, og har spillet med bla Burnin Red Ivanhoe, Alberte, Palle Mikkelborg, Sebastian, Hanne Boel, Ivan Pedersen Paul Banks, samt en masse andre gode, danske kunstnere.