Backseat

backseat

Ståpladser
175,- DKK + gebyr i forsalg
200,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Backseat er klar til 2015 og er at finde på de danske spillesteder og festivaler, med sange fra bandets imponerende bagkatalog.

24 år på landevejen, 7 anmelderroste albums, 8 Grammynomineringer – og mere end 1200 koncerter har dette top rutinerede band leveret siden start, og står med sin nuværende besætning:

Søren Jacobsen: guitar
Helge Solberg: bas/kor
Ivan Pedersen: vokal
Martin Jønsson: tangenter/kor
Henrik Askou: trommer/kor

Dette rutinerede hold af fuldtidsmusikere, arbejder – når Backseat ikke turnerer – i mange andre musikalske sammenhænge på den danske musikscene og/eller i indspilnings-studier, som sidemen, undervisere, komponister og/eller producere.

I Backseat er der ingen gimmicks – snuden holdes lige i rock-sporet og bandet bliver bare bedre og bedre, til det Backseat står for, nemlig:

Nutidig pop-rock og rhythm ‘n’ blues i sange, hvor den gode melodi møder det gedigne instrumentale håndværk, stilsikkert og gennemført, med tydelig udgangspunkt i den amerikanske sangskriver tradition.

Teksterne er anderkendt for et højt niveau og beskæftiger sig – ud over det evige spil mellem kønnene – også med sin politiske samtid, med alment menneskelige spørgsmål eller blot fortællinger om interessante menneskeskæbner.

Backseat har opnået et rennome´ som et no nonsens og ”in your face” liveband og oplever en voksende interesse fra et stort bredt live-publikum.