Beth Hart (US)

bethhart2015

Ståpladser
275,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

Beth er tilbage! Vi skal ikke længere tilbage end juli 2014 for at finde den seneste koncert, hvor Beth Hart betog et propfyldt Amager Bio med sin stærke stemme, performance og selvfølgelig sine stærkt personlige sange.

Den amerikanske sangerinde er ikke bare Grammy-nomineret, hun har også flere gange været indstillet til en Blues Music Award, og hun har indspillet og optrådt med guitargiganter Jeff Beck, Joe Bonamassa, Slash og Buddy Guy.

Siden årtusindeskiftet har den 43-årige sangerinde også været fast gæst på de danske koncertscener, herunder talrige gange i Amager Bio og hele seks gange på Skanderborg Festival, hvor hun har opbygget sig en loyal lokal fanbase.

Sidste år samlede Hart inspiration til sit sjette album, der følger op på 2012’s ‘Bang Bang Boom Boom’, og det gjorde hun altså blandt andet i Amager Bio, hvor en udsolgt sal tog imod californieren, der efterhånden har mere end 20 år på bagen som udøvende kunstner.

Det nye album er nu færdigindspillet og klar til udgivelse i april, og det bærer titlen ‘Better Than Home’. Skiven er blevet kaldt Harts mest skelsættende udspil til dato og tæller, vanen tro, både soulede ballader og rocksange i højt tempo.

Der er god grund til allerede nu at sikre sig billet til koncerten med Hart, der er blevet sammenlignet med alle fra forbilledet Janis Joplin til 90’er-sangerinder som Sheryl Crow og Alanis Morissette.