Death DTA (US) + Abysmal Dawn (US) + Loudblast (FR)

deathdta

Ståpladser
250,- DKK + gebyr i forsalg
300,- DKK i døren
Køb billetter her (via BilletNET)… Eller på Café 5øren

I sine teenageår lagde han fundamentet til en hel genre og efterlod syv essentielle studieudgivelser til eftertiden. Han er muligvis den største legende inden for dødsmetallen, og han er ikke glemt, til trods for hans alt for tidlige bortgang i 2001:

Dødsmetalens gudfar, Chuck Schuldiner. Og hans band Death.

I februar og marts 2015 tager DEATH DTA (Death to All) fra USA for at hylde Schuldiners arv og genoplive hans dødsmetalmagi i Europa. Dette efter bandets koncert i Voxhall i november. Til marts vil bandet hylde 1995’s “Symbolic”-plade.

Denne all-star line-up vil bestå af to oprindelige medlemmer fra dengang, nemlig trommeslager Gene Hoglan (nu Testament), bassist Steve DiGiorgio (nu Testament og Sadus), guitarist Bobby Koelble samt Schuldiners stand-in, Max Phelps fra Cynic.

Aftenen åbnes desuden af to yngre dødsmetal-bands, nemlig amerikanske Abysmal Dawn og det legendariske franske death-thrash-band, Loudblast, der startede lige så tidligt som Death og Massacre. De vil stensikkert levere opvarmning af format, som det ville være dumt at gå glip af.

Så kig forbi Amager Bio i marts og være med til at mindes Florida-dødsmetallens gudfader, Chuck Schuldiner.